“Fall in love with caring for yourself.
Body, Mind and Spirit”

Sport & bandages

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

EpitactSport2
Sportsnutrition
Etixx
futuro

Sporters, zowel amateursporters als professionals, moeten weten welke producten belangrijk zijn voor hem/haar. Zo is bv. een recreatieve sporter zelfs gebaat met het drinken van een protëinedrank na het sporten. Dit om te zorgen dat zijn/haar spieropbouw goed verloopt en hij/zij kwetsuren vermijdt.

 

Wij willen u begeleiden in het gebruik van de juiste producten en ondersteunen u graag in uw sportprestaties. In onze apotheek vindt u een ruim assortiment van kwalitatieve sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters maar ook voor professionals. Alle ingrediënten en producten werden uitvoerig getest op hun effectiviteit en veiligheid!

 

Samen met u gaan we op zoek naar de juiste producten voor uw uitdaging. Naast de vele bijscholingen die ons team volgt kunnen wij ook beroep doen op voedingsspecialisten verbonden aan onze merken waar we steeds met al onze vragen terecht kunnen.

 

Naast voeding vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan sportbandages van merken als Futuro en Epitact. Kom even binnen zodat we samen op zoek gaan naar het juiste verband.