“Your health is an investment, not an expense. So invest consciously”

Promo’s

Geniet van onze promo’s en acties op diverse producten!

Het Eucerin PH5 gamma biedt een compleet assortiment producten die speciaal zijn ontwikkeld om een uitstekende huidbescherming en -regeneratie te combineren met klinisch bewezen huidtolerantie. De formule met een pH-waarde van 5 herstellen de enzymactiviteit, versterken de natuurlijke beschermlaag en reguleren de vochtbalans van de huid. De huid voelt dus merkbaar zacht aan en is zichtbaar glad.

Ontvang nu een gratis handcrème bij aankoop van producten uit het PH5 gamma.

Het gamma Dermabsolut van Avène is een gamma verzorgingsproducten die speciaal werden ontwikkeld om de rijpere gevoelige huid stevigheid, vitaliteit en comfort te bieden dankzij de doeltreffende werking van een unieke combinatie van gepatenteerde bestanddelen.

Ontvang nu een gratis doucheolie van Avène bij aankoop van Dermabsolut Avène.

Het Cleanance gamma van Avène is een gamma speciaal ontwikkeld voor de hygiëne en verzorging van de vette huid op basis van bestanddelen die specifiek werden gekozen om de huid te zuiveren en gezonder te maken.

Ontvang nu gratis een flesje Cleanance Miccelair (meeneemverpakking) bij aankoop van 2 producten uit het acné gamma.

Laboratoires Galenco® is een 100% Belgisch laboratorium, gespecialiseerd in uiterst milde verzorgingsproducten voor de babyhuid. Galenco ® Baby biedt de mildste en veiligste producten om de huid van je baby te beschermen en te verzorgen. Alle formules zijn in de strengst mogelijke omgeving getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ontdek de vele promoverpakkingen van Galenco.

Ontdek het uitgebreide gamma van René Furterer, één van de beste fabrikanten wanneer het om haarverzorgingsproducten gaat. Furterer maakt het gebruik van actieve etherische oliën die zowel de hoofdhuid als het haar behandelen. Het gamma omvat allerlei shampoos en verzorgingen voor specifieke toepassingen. Kom het ontdekken in onze apotheek.

Ontvang nu een gratis shampoo 200ml bij aankoop van een familiebus 500ml.

Met hun verzachtende en niet-uitdrogende formules zijn de Klorane douchegels geschikt voor de droge en gevoelige huid. Een waaier aan kleuren en sprankelende geuren prikkelen de verbeelding en de zintuigen.

ACTIE 2 douchegels kopen + 1 GRATIS

Ontdek het uitgebreide gamma van René Furterer, één van de beste fabrikanten wanneer het om haarverzorgingsproducten gaat. Furterer maakt het gebruik van actieve etherische oliën die zowel de hoofdhuid als het haar behandelen. Het gamma omvat allerlei shampoos en verzorgingen voor specifieke toepassingen. Kom het ontdekken in onze apotheek.

Ontvang minishampoos t.w.v. 14.95 gratis bij aankoop van 50€ Furterer-producten.

Niet alle spenen zijn hetzelfde. Bibi® verandert spenen in modieuze accessoires die Zwitserse kwaliteit combineren met hoge functionaliteit en een variëteit aan designs. De “I love mama” en “Papa is the best” zijn al jarenlang bestsellers. Nieuwe designs in de Bibi® collectie bieden ieder jaar weer verandering en spanning, seizoen na seizoen. Bibi spenen worden geproduceerd in Zwitserland op duurzame wijze en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Ontvang nu 1 Bibi speen gratis bij aankoop van 2 Bibi spenen.

Dit bio-geoptimaliseerd complex met extract van kurkuma en fenegriek draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten en tot de normale werking van de spieren.

Ontvang nu bij aankoop van 3 grote dozen, 1 kleine doos gratis!

De verzorgingsproducten van René Furterer zijn samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten die zorgvuldig geselecteerd werden voor hun specifieke verzorgende eigenschappen en snel zichtbare en duurzame resultaten leveren.

Ontdek nu het gamma tegen haaruitval en ontvang een gratis shampoo bij aankoop van haaruitval ampullen!

Dit gamma is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op schoonheidsproducten, ook zij met allergie. Ze hebben als basis een blacklist, een lijst van ingrediënten die ze niet wensen te gebruiken. Al deze producten zijn dermatologisch getest en gericht op het comfort van elke huid.

Ontvang nu een gratis beauty blender bij aankoop van een cc-cream

Dermocosmetisch expert Louis Widmer, pakt deze lente uit met nóg meer puurheid en zachtheid dankzij een gloednieuw babygamma. De huid van baby’s en kinderen is bijzonder delicaat en verdient specifieke aandacht. De BabyPure-lijn van Louis Widmer bestaat uit vijf pure verzorgingsproducten, 100% zonder parfum.

Ontvang nu gratis een gastendoekje bij aankoop van een product uit de BabyPure-lijn van Louis Widmer.