Natuurlijke producten, 100% vegan

RainPharma maakt eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

Houd het volledig natuurlijk in de badkamer met de producten van RainPharma. Dit Belgische cosmeticamerk maakt er zijn werk van om lokaal geproduceerde, natuurlijke en vegan verzorgingsproducten op de markt te brengen.

Een team van topexperts is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de natuurlijkheid van de RainPharma producten. Alle producten worden dermatologisch getest, zijn geschikt voor vegans, zijn vrij van agressieve bewaarmiddelen, niet getest op dieren én lokaal geproduceerd.
Wat wil je nog meer?

De producten van RainPharma zijn ten eerste niet op waterbasis. Kort gezegd wil dit zeggen dat je enkel materialen op je huid smeert met actieve voedingsstoffen of nutriënten. Het merk bant steevast volgende schadelijke ingrediënten: natriumlaurylethersulfaat en andere schuimmakers; parabenen, phenoxyethanol en andere agressieve bewaarmiddelen; polyethyleenglycol en polysorbate (komt uit de petroleumindustrie); carbomer en acrylaten (uiterst synthetisch); minerale oliën en siliconen (ook petroleumindustrie, verstikt de huidporiën); parfum en kleurstoffen (zorgt voor huidirritatie). Ook bevatten enkele van deze gebande ingrediënten stoffen die niet biologisch afbreekbaar zijn en schadelijk zijn voor het milieu. RainPharma heeft dus gelijk dat het ‘nee’ zegt tegen deze stoffen.
Kortom alle ingrediënten in de verzorgingsproducten en voedingssupplementen van Rainpharma zijn natuurlijk, plantaardig en dus biologisch afbreekbaar.

Verzorg je huid en haar met de heerlijke, natuurlijke producten van het Belgische RainPharma.
Want Moeder Natuur always knows best!

Op weg naar een gezondere versie van jezelf!

Heb jij soms weinig energie en zou je vlotter door de dag willen dansen? Zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, een doffe of onzuivere huid en wil je graag opnieuw stralen? Wil jij weer blij en fit in je vel zitten?

Soms heeft je lichaam nood aan een reset. Het roer helemaal omgooien om een andere, betere koers te varen. Ben jij klaar voor een nieuwe start maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Dan ben je bij RainPharma aan het juiste adres!

RainPharma is al meer dan tien jaar dé referentie voor een optimaal gewicht, een sterk lichaam, meer energie en een stralende huid. Onze programma’s zijn opgebouwd rond een gezonde levensstijl, met pure onbewerkte voeding, voldoende beweging en een gezonde nachtrust.

Met de Shake It Up box laten wij jou kennis maken met onze RainPharma shakes en met onze filosofie. Of je nu een alternatief zoekt voor ongezonde tussendoortjes, meer eiwitten wilt innemen of jezelf gezonde eetgewoontes wilt aanleren: onze shakes zijn handige hulpmiddeltjes die jou helpen om jouw doel te bereiken.

Geniet van onze 16 smaken.

Getuigenissen

Onder het motto ‘Geen beter advies dan dat van een ervaringsdeskundige’ zette we een aantal trouwe RainPharma fans voor de camera en vroegen hen naar hun ervaringen.⁠ Wat betekent RainPharma voor hen?⁠ Welke producten gebruiken ze het liefst en waarom?⁠ En hoe helpt hun RainPharma expert hen daarbij? ⁠⁠Benieuwd naar wat zij over RainPharma te vertellen hebben? Bekijk het inspirerende filmpje hier.

21 rituelen

De kracht van rituelen is alom gekend. Ze helpen ons niet alleen om een fase af te sluiten of te breken met oude gewoontes, maar ze zorgen er ook voor dat we vol goesting en energie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen. ⁠Wat zou jij graag anders of beter willen? Je huid elke dag laten stralen, eindelijk beter slapen zodat je de dagen energiek doorkomt, wat fitter en lichter in je vel zitten of van je huis een gezellige en geurige thuis maken? Wat je ook wilt bereiken, wij helpen je graag op weg. ⁠

De komende weken stellen we je graag 21 rituelen voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om je doel te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat. ⁠

 

RITUEEL 1: Ik wil streelzachte en mooie voeten

RITUEEL 2: Ik wil frisse en verzorgde voeten

RITUEEL 3: Ik wil een stralende zonnige tint

RITUEEL 4: Ik wil van mijn huis een heerlijk geurige thuis maken

RITUEEL 5: Ik wil elke dag zorgeloos genieten van mijn doucheritueel

RITUEEL 6: Ik wil beter en fitter in mijn vel zitten

RITUEEL 7: Ik wil zachte en verzorgde handen

RITUEEL 8: Ik wil elke ochtend een energieke start nemen

RITUEEL 9: Ik wil beter slapen

RITUEEL 10: Ik wil een jonge stralende huid

RITUEEL 11: Ik wil een zuivere huid zonder puistjes

RITUEEL 12: Ik wil komaf maken met mijn droge huid

RITUEEL 13: Ik wil mijn gevoelige huid de juiste verzorging geven

RITUEEL 14: Ik wil mijn huid snel maar ook heel goed verzorgen

RITUEEL 15: Ik wil de huid van mijn baby in alle zachtheid verzorgen

RITUEEL 16: Ik wil glanzende gezonde lokken

RITUEEL 17: Ik wil altijd leuke cadeautjes in huis hebben

RITUEEL 18: Ik wil iemand die ik graag zie verwennen met een heerlijke massage

RITUEEL 19: Ik wil helemaal tot rust komen in een zalig bad

RITUEEL 20: Ik wil mijn gelaat in alle zachtheid verzorgen

RITUEEL 21: Ik wil zorgeloos genieten van de zon