De lente is hét moment voor een frisse start! Wil je een nieuw verzorgingsritueel voor je huid, een duwtje in de rug om energieker de dag door te komen of wil je heerlijke nieuwe geuren voor je huis?

Kom op 21 maart naar onze gezellige RainPharma Twenty One Shopping Day en laat je helemaal onderdompelen in de heerlijke wereld van RainPharma.
Kun je onmogelijk aanwezig zijn op 21 maart, dan nodigen wij je graag uit voor onze VIP-dagen op 18 & 19 maart.

Kom ruiken, proeven, voelen en genieten met al je zintuigen. Maak kennis met de RainPharma nieuwigheden, ontdek de exclusieve extraatjes en laat je verwennen. Samen met een lekker hapje en drankje wordt het ongetwijfeld een heerlijk verwenmoment of vriendinnen-uitje.

Enkel tijdens deze dagen ontvang je 21% korting op het volledige gamma van RainPharma!
Per aankoop van 5 producten krijg je daarbij ook nog een superleuke verrassing!

 

Openingsuren: 18 maart, open tot 18u30 | 19 maart, open tot 17u | 21 maart, open tot 18u30

Doe inspiratie op en breng je bestellijstje binnen

Wil jij op voorhand je favoriete producten reserveren zodat je ze tijdens onze Spring Shopping Days aan 21% korting kunt afhalen? Download dan hier je bestellijstje en breng het voor 15 maart binnen in onze apotheek Wij zorgen ervoor dat alles voor jou klaarstaat!

Shop online aan 21% korting

Kun je onmogelijk aanwezig zijn op de VIP-dagen van 18 en 19 maart of de RainPharma Twenty One Shopping Day van 21 maart? Geen nood! Maandag 21 maart van middernacht tot 21u ’s avonds kun je via onze webshop genieten van 21% korting op alle RainPharma producten.
Per aankoop van 5 producten krijg je daarbovenop nog een superleuke verrassing!

Veel shopplezier!

Gratis huidanalyse

Een verzorgde huid doet je stralen… dat voel je vanbinnen en zie je vanbuiten. Maar hoe bereik je dit? Ik nodig je graag uit voor een gratis huidanalyse. Zo achterhalen we welke verzorgingsproducten jou op het lijf geschreven zijn.

Laat je mineralenstatus meten

In onze apotheek zien we vaak mensen die uitgeblust zijn, slecht slapen en allerlei kwaaltjes hebben. Velen lopen al jaren met deze klachten en alhoewel ze niet echt ziek zijn, voelen ze zich toch niet goed genoeg om het leven te leiden dat zij voor ogen hebben. ⁠
Met onze Yoboo analyse willen we mensen inzicht geven in hun eigen energiepeil om zo gericht advies te kunnen geven.⁠ ⁠Wil jij ook inzicht krijgen in je eigen energiebatterij? Maak een afspraak voor een individuele meting.