“Fall in love with caring for yourself.
Body, Mind and Spirit”

Make-up

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Cent Pur Cent

Centpurcent

Het is een 100% minerale make-uplijn. Buiten het feit dat deze producten heel goed zijn voor ieder huidtype, en ook de gevoelige huidjes, lanceerde de Hasseltse Caroline Rigo een supercool gamma waardoor iedere vrouw zich hip, healthy and happy voelt.
www.centpurcent.com

T leclerc

T-Lecleir-OK

Het rijstpoeder is de basis van het hele gamma. Maar naast de vele losse poeders heeft dit gamma ook super fond de teintes, mooie oogschaduw, leuke lipsticks en nog zoveel meer. Voor iedere vrouw die mooi wil zijn biedt dit gamma heel veel keuze.
www.t-leclerc.com

Couleur de noir

Les-Couleurs-de-Noir-OK

Op basis van de black-list voor dames met een gevoelige huid ontwikkelt couleur de noir een hip gamma voor iedere vrouw. Hun overtuiging is dat iedere vrouw, ook de dames met een allergie recht hebben op leuke make-up.
www.lescouleursdenoir.com

Glov

Glov

Wanneer je ‘s avonds snel je bed in wil, biedt Glov dé oplossing! Dit handige doekje reinigt je huid op een zachte manier met enkel water. Je maakt het doekje weer eenvoudig proper met een magneet of zachte zeep. Verkrijgbaar in leuke kleurtjes, ook onmisbaar in je reiskoffer!
www.centpurcent.com/glov

Blush Brushes

Brushes-OK

Brushes zijn een onmisbaar instrument bij het mooi aanbrengen van make-up! Wij bieden borstels van verschillende merken aan; voor het aanbrengen van blush, oogmake-up of fond de teint en ook de befaamde kabuki brush is onmisbaar in ieders make-up tasje. Vraag raad aan ons team.

Avène

Avene-OK

Avène bevat een gamma corrigerende verzorgingsproducten om “te spelen” met kleuren en alle mogelijke onvolmaaktheden op die manier te corrigeren. Hiernaast bieden ze ook oogpotloden en mascara’s aan voor de heel gevoelige ogen.
www.eau-thermale-avene.be