“Learning is not a race for information,
it’s a walk of discovery”

Events

Lezingen, workshops, demo’s, …. Beleef het met ons mee!

14.10.2019

Workshop Cent Pur Cent

Maak kennis met de voordelen van minerale make-up tijdens een GRATIS workshop van Cent Pur Cent bij Apotheek Melotte Meeuwen-Gruitrode. Op maandag 14 oktober leert onze visagiste je alle tips and tricks over het aanbrengen van deze natuurlijke producten. Bovendien kan je zelf aan de slag met onze producten. Er zijn 2 sessies gepland om 18.30 uur en om 20.30 uur. Een sessie duurt 1,5 uurtje.

13.11.2019

Couleurs de Noir

Ontdek alle Make-Up tip’s & tricks op deze GRATIS Les Couleurs de Noir beauty avond. Op woensdag 13 november krijg je twee uur lang persoonlijke & professionele begeleiding en advies voor de perfecte make-up op jouw maat.

– Welke kleuren passen het best bij jouw gezicht?
– Hoe laat je jouw ogen mooi uitkomen?
– Hoe geef je jouw gezicht de juiste vorm?

Aanvang : 19u00

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

    30.11.2019

    Workshop Cent Pur Cent

    Maak kennis met de voordelen van minerale make-up tijdens een GRATIS workshop van Cent Pur Cent bij Apotheek Melotte Meeuwen-Gruitrode. Op zaterdag 30 november leert onze visagiste je alle tips and tricks over het aanbrengen van deze natuurlijke producten. Bovendien kan je zelf aan de slag met onze producten. Er zijn 2 sessies gepland om 9.00 uur en om 11.00 uur. Een sessie duurt 1,5 uurtje.