“Your health is an investment, not an expense.
So invest consciously”

Advies

Heb je een vraag? Stel ze ons! We begeleiden je graag op weg naar gezondheid.

Medicatie-begeleiding | huisapotheker

Chronische patiënten kunnen vanaf nu een huisapotheker kiezen die voor hen een medicatieschema maakt. Wanneer het RIZIV beslist of je in aanmerking komt voor deze dienst dan is deze gratis. Maar ook voor andere patiënten staan we klaar; wij zoeken voor je uit als iets ontbreekt in het medicatieschema, werken nauw samen met de behandelende arts en staan nagenoeg iedere dag van de week voor je klaar. We bouwen graag een vertrouwensband op en je kunt ten alle tijden bij ons terecht met al je vragen. Wij zijn je huisapotheker!

Thuiszorg

Thuiszorg omvat alle diensten en hulpmiddelen die comfort bieden en die het dagelijkse leven thuis vereenvoudigen, zowel voor ouderen als minder mobiele mensen als alle andere hulpbehoevenden. Op deze manier kun je je in je eigen vertrouwde omgeving laten verzorgen. Zowel voor de aankoop al de huur van benodigheden kun je bij ons terecht. Denk aan een rolstoel, rollator, … Vraag gerust meer informatie!

Zelftesten

Meten is weten. Maak je je ergens zorgen over en stel je een doktersbezoek alsmaar uit? Gebruik een sneltest voor het opsporen van gezondheidsproblemen. De tests zijn makkelijk hanteerbaar en leveren betrouwbare resultaten binnen enkele minuten. Zo bestaan er zelftests voor cholesterol, chlamydia, darmpreventie, drugs, glutenintolerantie, ijzertekort, maagpreventie, mannelijke vruchtbaarheid, urineweginfecties… We helpen je graag op weg.

Sport-begeleiding

Sporten is gezond, maar intens sporten vereist deskundige begeleiding. Om optimaal te functioneren moet ons lichaam in optimale gezondheid zijn en daarvoor heeft het bouwstoffen nodig. Wij hebben verschillende merken van sportvoeding. Samen met onze kennis van het aanbod aan supplementen en met de nodige bijscholingen staan wij iedere sporter bij om net dat stapje dichter bij zijn doel te komen!

Ortho-moleculaire begeleiding

Naast mijn wetenschappelijke opleiding en mijn ervaring in het apothekersvak groeide doorheen de jaren ook mijn interesse in voeding en voedingssupplementen. Mijns inziens vormt je voeding de basis van je gezondheid, aangevuld met supplementen. Hiermee voorkom je alvast allerlei kwalen. Uiteraard los je met je gezonde voeding niet alle problemen en kwalen op; op dat moment komt uiteraard de klassieke medicatie van pas. Mijn opleiding tot Orthomoleculair Therapeut was dan ook een logisch vervolg om mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiding in een gezond en evenwichtig leven.

Lees meer…

Events

Als belevingsapotheek betrekken we onze klanten graag nauw bij onze producten. Kom binnen om advies en test gerust eea. uit. Wij organiseren geregeld workshops rond allerlei onderwerpen en producten. Zo ga je tijdens een workshop ‘make-up’ zelf aan de slag en leer je alles over het gebruik van de juiste borstels en het aanbrengen van je dagelijkse make-up. Tijdens een workshop ‘Super Foods’ leer je hoe je deze kan toevoegen in je eetpatroon. Maak kennis met hun receptenboek en proef de verrassende gerechten en tussendoortjes. Volg ons op facebook voor informatie over ons aanbod aan workshops.