Hoe zit dat nu met die supplementen?

Daily Boost bevat 12 verschillende vitaminen en 6 soorten mineralen.
Dit is niet zomaar een lukrake mix, maar een zorgvuldige orthomoleculaire samenstelling. Dit wil zeggen dat we de vitaminen en mineralen steeds in de juiste vorm, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinaties proberen samen te brengen.

Een dagelijks duwtje in de rug

De naam Daily Boost betekent letterlijk ‘dagelijks duwtje’. Met ‘boost’ verwijzen we dan ook naar de actieve ingrediënten in de formule die het energieleverend metabolisme ondersteunen zoals de vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, biotine, B12, C en de mineralen jood, koper en magnesium. Vitaminen zoals B2, B3, B5, B6, B9, B12 en C dragen samen met magnesium ook bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Wat doen die vitaminen en mineralen nu precies?

Vitaminen en mineralen zijn betrokken in vele lichaamsreacties en ondersteunen daarmee onze dagelijkse activiteiten, ook tijdens het sporten. Daily Boost kan daardoor een goede aanvulling zijn bij ons Balance Program, waar beweging samen met een gezonde levensstijl een belangrijke rol speelt bij het behalen van een idealer gewicht.
Daily Boost bevat antioxidanten zoals vitamine E en C, die met seleen en zink bijdragen tot de bescherming van onze cellen tegen oxidatieve stress. Seleen en zink spelen bovendien ook een rol in het behoud van sterke nagels en vitamine C ondersteunt de normale collageen-vorming van de huid.

Aanvullend dragen vitamine A, B2, B3, jodium en zink bij tot de instandhouding van een gezonde huid. En wist je dat vitamine A, B2 en zink ook ondersteuning geven aan het behoud van het gezichtsvermogen!
De ingrediënten in Daily Boost ondersteunen zo, elk op hun manier, de instandhouding van een vitale toestand van het lichaam.

Voor wie?

Daily Boost is geschikt voor iedereen die kiest voor aanvullingen van specifieke vitaminen en mineralen ter ondersteuning van een fit lichaam. We raden steeds aan de supplementen te combineren met een gezonde levensstijl. De basis is en blijft voldoende water drinken in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding.