Corona-blues? Wat te doen bij stress?

Ben je het beu om thuis te werken? Mis je je vrienden en de vele knuffels aan oma en opa?
Heb je al je kasten al meermaals opgeruimd? Slaat de verveling toe? 

Dan ben je niet de enige!
 

Almaar meer mensen klagen van stress gerelateerde concentratiestoornissen en angst. Symptomen van stress kunnen verminderd worden door middel van supplementen. 

Zo is Magnesium essentieel voor het celmetabolisme, met name het centrale zenuwstelsel.
GinsengRhodeola Rosea en Ashwaganda helpen bij vermoeidheid en bij fysieke en mentale prestaties. Ze zorgen dat de bijnier optimaal werkt zodat een uitputting ervan uitgesloten wordt. 

Vitamine Bs dragen dan weer bij tot een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Verschillende vitamine B’s helpen bij het verminderen van de vermoeidheid. Andere samenstellingen zoals vitamine B2, B6 of B12 spelen een rol bij de instandhouding van normale rode bloedcellen. Vitamine B6 ondersteunt ook de regulering van de hormonale activiteit en de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.  

Sporebioticaspecifieke bacteriën die werken via de gut-brainaxis, zorgen samen met andere producten voor een schitterend resultaat en een rustgevende werking. Same is een andere stof die zorgt voor de aanmaak van belangrijke neurotransmittors, stofjes die je nodig hebt om gelukkig te zijn. 

Maar er zijn ook tal van samengestelde producten waarmee je de dag postief kunt beginnen.  

Kom eens langs in onze apotheek. Samen vinden we een preparaat dat bij jou past zodat jij in no time opnieuw kunt genieten van het leven!