Fillerbehandeling voor bij je thuis

Klik hier om het filmpje te bekijken.

Rimpels opvullen en meer volume geven aan bepaalde delen van het gezicht, zoals de jukbeenderen en lippen, is een onderwerp dat momenteel veel aandacht krijgt. Zowel mannen als vrouwen zoeken innovatieve en effectieve oplossingen bij de esthetische geneeskunde en het cosmetisch onderzoek. Dankzij de nieuwe, 2 weken durende, Fillerina® behandeling bestaat er een fillerbehandeling voor thuisgebruik. En dat zonder echte naalden of botox!

Fillerina

Fillerina® is een revolutionaire, no-needle, dermo-cosmetische filler voor thuis gebruik. Het maakt gebruik van 6 verschillende soorten hyaluronzuur. Deze moleculen hebben dankzij hun verschillende gewichten en structuren de mogelijkheid om de huidlagen te gaan opvullen zonder de huid te moeten doorprikken.

Dankzij de gepatenteerde combinatie van hyaluronzuren en de unieke precisie-applicator, biedt Fillerina® een cosmetisch product aan dat grote hoeveelheden hyaluronzuur diep in de huidlagen laat doordringen.

Wat zit precies in het pakket?

Fillerina 1 – Gel Filler
Deze laat toe om telkens 1 ml van het product op te trekken en precies aan te brengen op de gewenste plekken.

Fillerina 2 – Voedende Film

De voedende film wordt aangebracht om voldoende hydraterende en voedende bestanddelen toe te voegen.

Verschillende stappen

Je hebt verschillende graden. Graad 1 geeft een meer plumping effect. Graad 3 gaat veel dieper in de huid indringen.
Prijs: vanaf €46,19 (verschilt per graad)

Kopen? Klik hier voor onze webshop!