Stap 3! 100% mineraal! We love Cent Pur Cent.

Als je dan toch bezig bent met je huid goed te verzorgen, waarom dan niet met de juiste make-up?
Er zijn 1001 verschillende make-up merken op de markt. Wil je weten waarom wij helemaal verkocht zijn aan Cent Pur Cent?

De naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure,
100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen testen zij hun grondstoffen uitvoerig waardoor de producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Waarom Cent Pur Cent

Het klinkt misschien vreemd maar de make-up van Cent pur Cent verzorgt en beschermt zelfs je huid tegen invloeden van buitenaf, werkt ontstekingswerend en geeft ook nog eens een minimaal risico op allergieën.
De make-up is ook vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen en is niet getest op dieren.
Kort samengevat, ze vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Na het aanbrengen van je fond de teint voel je niet dat je make-up draagt. De fijne texturen zorgen ervoor dat je een mooie en egale dekking krijgt waarbij je gewoon niet ziet dat je make-up draagt. De minerale ingrediënten laten de huid ademen en accentueren je schoonheid zonder ze te camoufleren.

Wij zijn alvast fan! Je zou het zelf eens moeten uitproberen!

Kom het gerust eens testen in de apotheek of in één van onze workshops!